Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V Bratislave odhalili lavičku Václava Havla. Slávnosť prevádzalo hudobné vystúpenie, ktoré je hitom internetu

  • DC

Ľudia na Facebooku sú vo väčšine z vystúpenia zmätení. Samotná speváčka má však iný názor.

Hlavné mesto Bratislava sa zaradilo k svetovým mestám s pamätným miestom, ktoré je venované Václavovi Havlovi. V našej metropole ho tak už v týchto dňoch lavička Václava Havla. V parčíku na Vajanského nábreží v Starom Meste ju odhalili uplynulú nedeľu, teda v deň 30. výročia jeho zvolenia za prvého porevolučného a nekomunistického prezidenta Československa.

Zdroj: TASR - Pavol Zachar

Slávnostné podujatie, samozrejme, sprevádzalo mnoho zvučných mien a kultúrny program. A práve ten si na Facebooku, konkrétne na známej satirickej stránke Zomri, vyslúžil veľkú pozornosť. Komentujúci ľudia sú totiž vo väčšine zo samotnej hudobnej vložky dosť v rozpakoch. Ale ako sa hovorí - sto ľudí, sto chutí. Názor si preto utvor sám.

Dodáme, že medzi komentujúci pod príspevkom svoj názor prezentovala aj samotná speváčka Eva Š.: „Minúta videa mimo akéhokoľvek kontextu je ozaj lacným terčom pre odborníkov na umenie a na všetko. Toto konkrétne bola skladba The Four Agreements od Ivana Buffu. Ma osem minút a je to majstrovský kus pre sólový hlas z roku 2010. Možno niekto zavesí celé vystúpenie.“ A keďže umenie má mnoho podôb, pripájame aj spomínané celé vystúpenie.

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona."

Odporúčame