Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Twiinska Veronika Nízlová a reper Puerto ťa roztancujú sexy novinkou. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rýchlych áut

  • DC

Len pred nedávnom sa rozviedla a už jazdí na ENGLEROVI!

Veronika Vebi Nízlová má v poslednom období plodné obdobie čo sa hudobnej tvorby týka. Po sólových skladbách Zakázaná a Nemám záujem prichádza spolupráca s raperom Puertom a producentom Paul Projectom. Skladba Superquad je vo viacerých smeroch netradičná.

S nápadom spoločnej skladby prišiel producent Paul Project, ktorý už nejaký čas spolupracuje s Vebi a s raperom Puertom sa v minulosti stretli na spoločných akciách, kde obaja vystupovali. „Celá realizácia mala veľmi rýchly priebeh, dá sa povedať, že od predstavenia myšlienky spoločnej piesne až po hotovú skladbu prešlo pár dní“ hovorí producent Paul Project. „Keď mi Paul poslal demo, neváhala som ani minútu, jeho tvorba je nadčasová a odlišná od štandartných slovenských produkcií,“ s úsmevom dodáva Vebi.

Výsledkom tejto spolupráce je horúca novinka Superquad. Ako sa v angličtine hovorií HOT, tak v tomto prípade ide naozaj o HOT nielen videoklip ale hlavne si na svoje pridu fanúśikovia žhavých a rýchlych áut.

Odporúčame