Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Maďarská Barbie minula na plastiku už 120 000 €. Tvrdí, že je príliš sexy na to, aby pracovala

  • DC

Jej bývalý manžel utratil na jej operácie takmer 120-tisíc eur. Mladá Maďarka dnes tvrdí, že si nemôže nájsť prácu, pretože muži sa v jej prítomnosti nevedia ovládať.

22-ročná modelka Barbara Luna Sipos z Budapešti vysvetľuje, že jej túžba vyzerať ako bábika Barbie sa začala keď bola dieťa. Zamilovala sa do pekného vzhľadu svojej bábiky a snívala o tom, že sa jedného dňa stane ľudskou bábikou.

Svoju premenu na Barbie začala Barbara ako 17-ročná. Podstúpila vtedy prvú operáciu, zväčšenie poprsia a odvtedy je na zákrokoch závislá, dodnes ich už podstúpila 10. Z košíkov veľkosti B je dnes veľkosť F. Priznáva, že pred premenou nebola škaredá, no so svojím vtedajším vzhľadom sa necítila kompletne.

Barbara, ktorá je dnes tzv. web modelkou, kedysi pracoval ako recepčná. Hovorí, že musela prestať pracovať, pretože jej aura a charizma viedli mužov k „šialenstvu“. Krátko po odchode zo zamestnania sa stretla so svojím dnes už bývalým manželom. V auguste v roku 2016 začal ich krátky, ale intenzívny vzťah, ktorý trval iba dva roky. Počas neho Barbara absolvovala plastické operácie a kozmetické zákroky v hodnote 135 000 dolárov. Barbara prezradila, že jej bývalý manžel miloval vzhľad bábiky Barbie rovnako ako ona a financoval väčšinu jej zákrokov.

Odporúčame