Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Moje posledné prázdniny

  • Buba

Až mi začína byť smutno, že toto trojročné dobrodružstvo na materskej končí. Máme pred sebou posledné dva mesiace takto (viacmenej) vo dvojici.

Teším sa, že si užijeme leto, pretože nás čakajú pekné veci.

Rovno zajtra oslava Mišových krstných dvojičiek, o pár dní veľká guľášová akcia u nás na ulici, chystáme sa na 2 týždne k babke a dedovi na Dubové, tam to bude úplná divočina s mojimi a Mišovými kamarátmi, potom tam Mišo ostane ešte nejaký ten týždeň sám na prázdninách, chceme ešte obehnúť východ a starkú v Levoči, synček ešte pôjde na pár dní spať k mojej sestre a potom prídu zase kamaráti s deťmi z Dubového sem k nám. Toto vyzerá na úplné párty leto. Teším sa veľmi!

A ja si začínam pripravovať svoj vlastný TO DO list, čo by som mohla (a aj mala) urobiť, aj keď bude Mišo na prázdninách:

  • vymaľovať celý dom (lebo po troch rokoch motorkovania sa po dome si viete predstaviť naše steny)
  • vypratať povalu (máme tam asi 7 ton bordelu, čo sme tam ešte pri sťahovaní rovno vyhodili a ani netušíme, čo tam je)
  • posunúť ďalej všetko Mišove oblečko a hračky (nemusí to tam vo vreciach na povale čakať do neviemkedy alebo do nikdy na nejaké ďalšie moje dieťa)
  • chcem s Mišom prebehnúť do Košíc pozrieť Múzeum letectva a ísť na kávu s Luckou - maminou, ktorá číta od začiatku asi každý môj blog (nikdy sme sa nevideli, ale píšeme si tak často a väčšinou naraz to isté, že toto si kávu naozaj už pýta)
  • chcela by som s Mišom vyskúšať nejakú light turistiku (light kvôli mne, Mišo to dá)
  • keď bude mať Bohuško v robote nejaké voľno, túžim ísť s nimi na piknik (my traja sme ešte nemali nikdy piknik - len my traja, niekde v deke na lúke a s košíkom jedla a s loptou... komármi, pavúkmi a háveďou... presne viem, že ten piknik bude trvať max. 15 minút, kvôli mojej arachnofóbii)
  • chcem ísť s Bohušom do kina a na Richmana na Kamenné námestie (to sme mali kedysi taký čudný randiaci zvyk)

Plány mám krásne, na konci leta si presne tento zoznam pozriem, aby som sa pobavila sama na sebe.

Zdroj: Buba

(toto sme komplet zostava na Dubovom)

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame