Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FVLCRVM v novom klipe ako senior šampión v jednej z najťažších disciplín!

  • DC

Slovenský interpret, producent a DJ vydáva k svojmu letnému anti-hitu “Hate List” napätím natlačené video, kde ukázal mladším ročníkom ako sa hrá jedna z najstarších hier.

Skladba “Hate List” je po skladbe “Bad Blood” druhý vydaný singel z pipravovaného EP, ktoré vychádza 17. júla pod hlavičkou rakúskej Universal Music; presnejšie sub-labelom “Mom I Made It”. Práve nepredvídateľná odlišnosť týchto dvoch skladieb, naznačuje že sa Pišta Kráľovič ani po rokoch nemieni usadiť v zvuku jednej subkultúry.

Celý text skladby je zložený z vecí, ktoré interpret neznáša. A napriek tomu že aj v samotnom texte spomína písanie textov ako svoj ťažký kríž, FVLCRVM prezradil že práve zoznam nenávidených vecí a udalostí sa písal takmer sám.

O video ku skladbe, ktoré sa točilo tesne po uvoľnení opatrení, sa produkčne postarali “Filmaari” spolu s kameramanom Adamom Machom a režisérom Mišom Blaškom. FVLCRVM dodáva: “Veľké ďakujem aj tým fanúšikom, ktorí sa nebáli po prvej vlne dôjsť nezištne natáčať do uzavretého kulturáku na Záhorí. Ale bol to skvelý deň, takýto crowd by som si prial brávať všade kde hrám.”

Odporúčame