Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Malý hrdina, ktorý zachránil svoju sestru, dostal video od Kapitána Ameriku!

  • AH

Bridger je skutočný hrdina

Včera obletela celý svet správa o tom, ako malý 6-ročný hrdina Bridger zachránil svoju mladšiu sestru pred útokom psa. Po tom, čo ho niekoľkokrát pohrýzol do tváre a hlavy, schmatol ruku svojej sestry a bežal s ňou, aby ju udržal v bezpečí. Neskôr povedal: „Ak by mal niekto zomrieť, myslel som si, že by som to mal byť ja.“ Písali sme o tom aj my:

Príbeh má pokračovanie. Keďže statočný Bridger od malička miluje superhrdinov, jeho čin si všimol aj samotný Kapitán Amerika. Herec Chris Evans mu poslal video:

„Bridger, čítal som tvoj príbeh. Dovoľ mi, aby som ti povedal, že si skutočný hrdina. To, čo si urobil, je tak statočné a nezištné. Tvoja sestrička má šťastie, že má tak veľkého brata. Tvoji rodičia musia byť na teba hrdí!“
Rozpráva vo videu Chris, ktorý malému hrdinu tiež sľúbil, že mu pošle aj oficiálny štít Kapitána Ameriku: „Zostaň človekom, akým si. Svet potrebuje ľudí, ako si ty.“

Malý Bridger si celé video pozrel v kostýme tohto hrdinu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

There are no words. We are so, so thankful.

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Odporúčame