Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Plexo prichádza s novinkou GPS a otvára svoju trinástu komnatu. S hudbou mu pomohol producent Peter Pann, so spevom šarmantná Nicky Mack!

  • DC

Za miesto natáčania klipu je zodpovedný Peter Pann. Navrhol oblasť našich Tatier.

Hoci sa začína obdobie letných dovoleniek a hudobníci z celého sveta vydávajú letné single dýchajúce zábavou, uvoľnenou atmosférou, slnkom a pohodovými rytmami, my vám dávame do pozornosti skladbu z celkom iného súdka. Na jej vzniku sa podieľali nielen ostrieľaní hudobníci, ale i tím profesionálov, čo je bezpochyby predzvesťou silného, hudobného zážitku. A to najmä vtedy, ak máte za sebou obdobie tápania a hľadania samého seba.

„Nicky ma zaujala svojím krásnym, zastretým hlasom. Poslal som jej nahrávku s tým, že síce netuším, aký refrén by sa do skladby hodil, no ak by súhlasila, rád by som ju v nej počul. O pár dní mi prišla e-mailom nahrávka, pričom Nicky na nej urobila kus práce, nielen čo sa refrénu týka. Okamžite som vedel, že to je ONO a zabookoval štúdio,“ prezradil Plexo.

Odporúčame