Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ukrajinskej redaktorke vypadol počas živého vysielania zub. Zachovala chladnú tvár a správy dočítala

  • DC

Počas živého vysielania sa môže stať čokoľvek. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj ukrajinská hlásateľka správ, Marichka Padalko.

Marichka totiž práve čítala správy tak, ako už dlhé roky počas svojej úspešnej kariéry novinárky na Ukrajine, keď jej zrazu vypadol predný zub, konkrétne sa jej uvoľnila zubná náhrada. Marichka si rýchle priložila ruku k ústam a zub zachytila. Chvályhodné je, že skúsená 44-ročná redaktorka ukázala svoju profesionalitu a ranné správy bez zaváhania dočítala.

Samozrejme, bystré oko diváka si všetko všimlo a video sa ihneď začalo šíriť sociálnymi sieťami. Marichka sa preto k incidentu vyjadrila aj na Instagrame. Prezradila, že zub stratila pred 10 rokmi po tom, čo ju dcéra omylom zasiahla budíkom. „Toto je pravdepodobne najzaujímavejšia skúsenosť, ktorá sa mi počas mojej 20-ročnej kariéry moderátorky stala. Živé vysielanie je úžasné, pretože je vždy nepredvídateľné,“ dodala.

Odporúčame