Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Stratený pes prešiel takmer 100 kilometrov, aby sa vrátil späť do svojho starého domova

  • DC

Svojho strateného psa našli po niekoľkých dňoch sedieť na terase svojho predošlého domu. Prešiel takmer 100 kilometrov!

Presne takéto príbehy nám všetkým pripomínajú, že psy sú neuveriteľne inteligentné a lojálne stvorenia. A dokonca aj oni vedia, že všade dobre, ale doma najlepšie.

Cleo, štvorročný zlatý labrador z mesta Olathe v Kansase, sa stratil 12. júla. O niekoľko dní neskôr ho jeho rodina našla pohodlne sedieť na prednej verande svojho predchádzajúceho domu - v úplne inom štáte, vzdialenom takmer 100 kilometrov.

Colton Michael a jeho manželka Britney sa presťahovali do Lawsonu v štáte Missouri takmer pred dvoma rokmi. Jedného dňa prišli domov a na verande našli sedieť cudzieho psa. Bol to Cleo. Pes im spočiatku nedovolil sa priblížiť. „Konečne nájdete cestu domov a bývajú tam cudzinci? To by bolo pre každého strašidelné,“ povedal Colton. Nakoniec im Cleo dovolil vyhľadať mikročip, vďaka ktorému zistili, že vystrašený pes patrí rodine, ktorá v ich dome bývala pred tým.

Keď sa Cleova rodina dozvedela túto šťastnú správu, všetci zostali bez slov! Nedokázali uveriť, že Cleo dokáže chodiť a je v poriadku. „Je to najbizarnejší príbeh. Naozaj, pre nás a najmä pre moju mamu je všetkým,“ povedala Drew, Cleova majiteľka

Odporúčame