Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V pekárni si odmietla nasadiť rúško. Jej argument: "Ani nohavice nezastavujú zápach prdov!"

  • DC

Bezohľadná žena si v pekárni ani po výzve zamestnancov nenasadila rúško. Argumentovala to tým, že kedže nohavice nezastavia zápach prdov, rúška nezastavia koronavírus.

Zábery, ktoré sa aktuálne šíria internetom, boli natočené v pekárni Panera Bread v Kalifornii. Zamestnanci odmietli obslúžiť ženu, ktorá si ani po ich výzve nechcela nasadiť rúško. Vo videu možno vidieť, ako žena stojí v rade s rúškom v ruke, ktoré dostala od zamestnancov pri vstupe do predajne. Ostatní ľudia navôkol rúška majú a z jej neakceptovania pravidiel sa očividne cítia nekomfortne.

Následne rozhorčená žena začne natáčať video a jednému zo zamestnancov povie: "Takže ty ma neobslúžiš, pretože nemám rúško?" Muž, stojaci v rade za ňou, jej odpovie: "Nie, neobslúžia Vás, pretože nemáte na sebe rúško a tak je to úplne správne."
Ďalej, ovplyvnený emóciami, dodáva nahnevane: "Len si nasaď to rúško! Ty sebecký kúsok ho*na, vypadni odtiaľto. Si taká sebecká!"

Žena sa otočila k mužovi, ktorého meno bolo William a povedala mu, aby s tým prestal. Muž namietal, pretože vraj svojím nedospelým správaním vystavuje riziku všetkých prítomných. V tomto okamihu začala žena fúkať na Williama, pousmiala sa a vydala sa na odchod. Nezabudla však ešte dodať, čo si o rúškach myslí ona. Ukázala na svoj zadok a povedala: "Myslíš si, že ťa rúško ochráni? Prdíš svojím zadkom a prd cítiš. Naozaj si myslíš, že ťa rúško ochráni?" Po teatrálnom výstupe žena odkráčala a muž jej už len odkázal, aby jednoducho vypadla a dospela.

Zamestnanci privolali ochranku, no tá prišla až po tom, že neprispôsobivá žena opustila predajňu.

Odporúčame