Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tatry a kúpaliská sú preplnené turistami! Aktuálne zábery z týchto miest skôr z dovolenky na Slovensku odradia

  • DC

Slováci zobrali dovolenkovanie v našej krajine vážne. Popri tom však očividne zabudli na dodržiavanie stále platných bezpečnostných opatrení.

Pandémia koronavírusu ochromila turizmus na Slovensku a na čas pozatvárala brány obľúbených hotelov i kúpalísk. Dnes, keď sú opatrenia uvoľnené, na nás apelujú politici i média, aby sme necestovali do zahraničia, keď nemusíme, ale zostali dovolenkovať radšej doma a podporili tak cestovný ruch na Slovensku. To stále platí a vyzerá to tak, že Slováci tieto výzvy vzali naozaj vážne.

Bolo by to, samozrejme, chvályhodné, ak by pri tom dodržiavali stále platné bezpečnostné opatrenia. Internetom sa totiž v týchto dňoch hromadne šíria zábery z Tatier, z kúpalísk či aquaparkov. Ľudia, natlačení hlava na hlave, razom zabudli na dodržiavanie odstupov, nezhromažďovanie sa a nosenie rúšok.

Na tento fakt upozornil aj bývalý novinár Mikuláš Sliacky, ktorý na Facebooku zverejnil fotku z Aquacity Poprad. Poukázal na to, že hoci je situácia s chorobnosťou a počtom nakazených znova porovnateľná ako vtedy, všetko je zrazu inak. Kým pred tým nosili ľudia rúška aj na sóloprechádzke v lese, dnes praskajú diskotéky a krčmy vo švíkoch!

Odporúčame