Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať predstieraniu, že je pes. Mesačne si tak zarobí 6-cifernú sumu!

  • DC

21-ročná žena, ktorá rada aportuje a necháva sa škrabkať, prezradila, že teraz zarába 6-cifernú sumu mesačne. A to všetko len za predstieranie, že je pes.

Jenna Phillips z Texasu mala celý život pocit, že je so psami spojená viac ako ostatní. Ako sama prezradila, od malička sa cítila tak veľmi ako pes, že počas dospievania stále predstierala, že je šteňa. 

2 roky pracovala ako optička, no už v tej dobe si založila účet, na ktorom zdieľala svoju zvláštnu záľubu s ostatnými ľuďmi. „Cítim sa ako pes. Chcem len prevaľovať, behať, hrať sa a nechať škrabkať po hlave. Vždy som sa správala ako pes, nie však po sexuálnej stránke. Milujem pochvalu a počúvať, že som dobré dievča. Moje srdce zakaždým doslova zaplesá," povedala Jenna.

Zdroj: youtube.com

Keď Jennine videá začali naberať na popularite, rozhodla sa dať v práci výpoveď a začať sa naplno venovať tomu, čo ju napĺňa – byť psom. Na profil „thatpuppygirl“ začala uverejňovať viac výstredných videí. Fanúšikovia Jenne dokonca začali platiť mesačne 20 dolárov za to, aby videli necenzurovaný obsah, kde aportuje, venčí sa, či skáče do vody, a to všetko väčšinou nahá.

„Teraz je to moja práca na plný úväzok. Moje príjmy sa od toho, ako som dala výpoveď a začala byť naplno psom, zvýšili 100-krát viac. Zarobím mesačne 6-cifernú sumu,“ pochválila sa na záver Jenna.

Odporúčame