Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Naša rýchlosť je vražedná!

  • Buba

Myslím si, že na konci augusta pôjdem nie do práce, ale skôr na nejaký wellness, kde si oddýchnem.

My s Mišom originál lietame ako šialení. Neviem, prečo sa nám toho toľko nakopilo teraz, na konci našej spoločnej rodičovskej dovolenky, ale zavŕšenie je to luxusné!

Dva týždne u babky a deda na Dubovom, počas ktorých sme si na dva dni odbehli ku starkej do Levoče.
Bernolákovo -> Dubové -> Levoča -> Dubové -> Bernolákovo.



Stihli sme byť doma v Bernolákove dva dni, z toho ja som jeden deň letela na pracovný pohovor a stihla som vybaliť kufre a už k nám na tri dni prišli kamoši z Dubového. Traja dospelí a jedno dieťa. Stihli sme pozrieť múzeum včiel a koníky, deti sa kúpali v bazéne, časť z nás varila, časť upratovala, časť strážila deti a takto pekne pokojne sme si spolu užili tri dni.

Len čo odišli, upratala som dom a na druhý deň už prišla sestra s jej krstňaťom a spolu sme sa premotali ďalšie dva dni (prebehli sme pozrieť oázu sibírskeho tigra vedľa v dedine a ešte sme si pekne v 30-tich stupňoch šupli krátky cyklovýlet. Keď uštvať deti, tak poriadne!) A to už som zároveň aj zase balila kufre - Bohuškovi sa zázrakom podarilo vybaviť si tri dni voľna, tak sme zase zdrhli ku starkej do Levoče.

Zajtra ideme niekde tu v okolí Levoče na chalupu pozrieť Bohuškovu krstnú mamu, potom pozrieme letisko v Spišskej, nech Miša udržujeme v kurze.

Zdroj: Buba

A keď sa vrátime do Bernolákova, pôjdem zase Miša zaviesť na prázdniny k babke na Dubové. A ja zatiaľ musím jemu omaľovať izbu a jemne ju upgrade-nuť. Už na izbu škôlkara. Musím mu nakompletku vyhádzať šatník a napachať mu doňho nové veci. Nemôže ísť do škôlky v deravom. A to ozaj má deravé už skoro všetko (skateboard, kolobežka a bicykel výrazne poznačili jeho šatník.). A to isté musím urobiť aj ja. Už tri roky sa pozerám na svoje oblečenie veľkosti ´M´ a tri roky čakám, kedy doňho schudnem. Ale keďže sa poznám, nakúpila som si rovno nové (rozumej väčšie) veci a s tými M-kovými sa pekne s láskou a so slzou v oku rozlúčim a posuniem ich niekam, kde ešte budú užitočné.

A potom musí ísť Mišo ešte na pár dní k mojej sestre. Tam sa pýta stále, akurát, že my ozaj nestíhame.

Ja urgentne potrebujem, aby niekto do augustového kalendára doplnil viac dní!!!! Páči sa mi, ako fungujeme a baví ma to, ale hrozne to letí!!! Úplne teraz august prežívam, ako keď som bola školáčka a nechcela som, aby skončil, lebo veď komu sa chcelo ísť do školy.
Roboty mám doma ako na kostole, ale na každú jednu sa teším.
Milovala som “môj život pred Mišom”, milujem “náš život s Mišom”
a najviac sa teším na “nový život, ktorý nás čaká” od septembra. Och, som nejaká jemne premotivovaná, nie? Som úplný slniečkár - ale je leto. To preto.

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame