Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: V piatok si povedali „Áno“, v nedeľu odleteli. Moniku a Jožka sme poslali na svadobnú cestu do Chorvátska

  • DC

Naši poslucháči Monika a Jožko majú za sebou svadobnú cestu v krásnom Splite. A my sme boli, samozrejme, tak trošku pri tom. Pozri si dojímavé odovzdanie výhry a zábery z dovolenky. Hotový romantický film!

V jeden deň vo svadobnom a o 48-hodín v plavkách, v azúrovom mori na slnkom zaliatom Jadrane? Keď sa chce, všetko je možné! No a my a slovenská letecká spoločnosť AirExplore sme rozhodne chceli!

Dospali pretancovanú noc, dojedli zákusky, zbalili kufre a už o pár hodín sedeli spolu s našou Fun rádio posádkou Sajfom a s Borisom v Boeingu. Naši poslucháči Monika a Jožko odleteli v nedeľu priamou linkou z Bratislavy do Splitu a už o dve hodinky sa kúpali v Jadranskom mori. Ako prebiehalo ich dojemné odovzdanie svadobnej cesty v rannej šou Juniora a Marcela, ako vyzeral let so Sajfom, sediacom v kokpite a aká bola samotná svadobná cesta? To všetko zmapoval náš Boris a toto je výsledok, hodný titulu „Romantický kinohit 2020“!

Objavujte svet s Air Explore. Leteckou spoločnosťou, vďaka ktorej turisti už 10 rokov navštevujú svoje vysnívané miesta. Teraz však s Air Explore môžete navštíviť najväčšie chorvátske prímorské mesto, Split Letenku s odletom z Bratislavy kúpite už od 69 eur.
Viac zistíte na airexplore.sk

Odporúčame