Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Sima Martausová predstavuje novinku Srdce nepokojné, ktorá rozveselí aj roztancuje

  • DC

Úprimná, energická a autentická. Taká je Sima Martausová aj jej aktuálna novinka Srdce nepokojné, v ktorej vyjadruje túžbu po vnútornom pokoji. Autorkou textu aj hudby je už tradične charizmatická Sima a nový singel je predzvesťou pripravovaného albumu, na ktorom speváčka pracuje.

Srdce nepokojné je novinka s ktorou sa zosobníte, a napriek „nepokoju“ v názve, naopak, vyjadruje túžbu po harmónii. Okrem výborných muzikantov, ktorí Simu už štandardne sprevádzajú, obohacuje pieseň dychová sekcia, ktorej aranžmány napísal skladateľ a inštrumentalista Adrián Harvan.


Zdroj: Sima Martausová


„Piesňou vyjadrujem túžbu po pokoji, ktorý zažívam nie len keď tvorím a hrám, ale aj keď som len tak v tichu... Túžbu po pokoji, ktorý cítim nie len keď vystúpim na vrchol štítu, ale aj keď schádzam dolu, alebo keď musím výstup niekedy kvôli okolnostiam vzdať. Takýto pokoj mám v podstate vo svojich rukách a prinášajú mi ho správne nastavené hranice a zdravá miera vo všetkom,“ hovorí o novej piesni autorka a speváčka Sima Martausová.

Videoklip k singlu natáčala s uznávaným režisérom Jakubom Mahdalom v susednej Českej republike, no kvôli koronavírusu museli natáčanie na pár mesiacov odložiť. „Druhú časť videoklipu sme dotočili v krásnej prírode pod Veľkým Kriváňom. Prvá časť sa odohráva v divadle a druhá, môjmu srdcu bližšia, v horách, kde som vymenila šaty za turistické oblečenie, v ktorom sa cítim prirodzenejšie,“ s úsmevom dodáva speváčka.

Sima Martausová prišla dnes aj do Rannej šou k Juniorovi a Marcelovi. Chalani nielenže odpremiérovali jej krásnu pesničku Srdce nepokojné, ale sa jej aj popýtali, čo má v živote okrem skladby nové a ako aktuálne trávi svoj čas.

VYPOČUJ SI ROZHOVOR: Sima Martausová v Rannej šou!

Fun Play

A samozrejme, chalani si ráno so Simou urobili aj takúto krásnu fotku:

Odporúčame