Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Krásna Claudia Schiffer dnes oslavuje 50 rokov. Toto je jej 10 najodvážnejších snímok

  • DC

Claudia Schiffer sa angažuje tiež pre Detský fond OSN, je členkou výboru pre umenie a zábavu a pôsobí ako britská veľvyslankyňa dobrej vôle v tejto organizácii.

Supermodelka Claudia Schiffer bola označovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Na obálkach časopisov sa objavila viac ako tisíckrát, čo z nej urobilo držiteľku rekordu, ktorý je zapísaný aj v Guinnessovej knihe rekordov. Najznámejšia nemecká modelka, ktorú pre jej presnosť, pokoj a precíznosť, tichosť a introvertnosť nazývali tiež ľadovou kráľovnou dnes 25. augusta slávi jubileum - 50 rokov.

Módni návrhári, fotografi a reklamní partneri ju mali a majú radi, pretože netrpí rozmarmi a vrtochmi celebrít. Prakticky od začiatku svojej kariéry bola múzou Karla Lagerfelda (1933-2019), ktorý patril medzi najuznávanejších a najvplyvnejších svetových módnych návrhárov.

Viac o Claudiinom živote, dobročinnom a charitatívnom pôsobení nájdeš TU. Krásna Claudia sa neštítila ani pikantnejším záberom. A my sme pár najpôvabnejších zozbierali:

instagram.com
instagram.com

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame