Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nový slovenský hudobný projekt Ťa prenesie na diskotéku 90. rokov!

  • AH

Projekt Kiss My Ex! predstavuje svoj debutový singel „Waves“ spolu s videoklipom

Príbeh projektu Kiss My Ex!, ktorý tvoria speváčka Iveta „Popa“ Karičková, Ladislav „LeZlee“ Znám – klávesy a Peter Klema – gitara sa začal na Instagrame. Ich ranné hudobné kvízy hrané akusticky na gitare a klavíri spríjemňujú rána ich followerov už rok a pol. Okrem „lajkov“ od slovenských interpretov ako napríklad Dara Rolins, Tomi Popovič, Adam Ďurica, Lukáš Adamec a Tomáš Buranovský si ich všimli už aj zahraniční interpreti.

„Poriadne nás prekvapilo a potešilo, že sa táto naša zábavka, ktorá nie je ničím iným len čistou láskou k hudbe, zapáčila aj Benee, ktorej hit Supalonely stále rotuje v rádiách a zimomriavky nabehli keď akustickú verziu Believe nám lajkol Lenny Kravitz, ktorý je jedným z mojich prvých hudobných idolov,“
prezrádza Peter.

Impulz začať tvoriť a produkovať vlastné pesničky prišiel od fanúšikov zo sociálnych: „Po našich úvodných dvoch koncertoch vo februári sme sa museli prispôsobiť vzniknutej situácii a tak sme spolu s tanečníkmi vytvorili video s piatimi hitmi Dua Lipa. Po uvoľnení opatrení sme konečne natočili aj videoklip k nášmu prvému oficiálnemu singlu „Waves“, vysvetľuje Laci.

Debutový singel „Waves“ od Kiss My Ex! má blízko k tanečnej hudbe – v štýle nu-disco, dance rock a power pop s náladou a hudobnými prvkami 80. a 90.rokov.

Odporúčame