Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

7 najlepších trapasov, kedy ste sa chceli najradšej prepadnúť pod zem + BONUS

  • JK

V Rannej šou ste sa s nami podelili o najväčšie trapasy.

Každý z nás zažil situáciu, kedy by sa najradšej prepadol pod zem. Buď niečo nevhodné povedal či spravil. Napríklad prisadol si k cudziemu človeku do auta a správal sa k nemu ako k niekomu, koho pozná roky a žije s ním. Áno, aj takéto príbehy píše život. A vy ste sa o ne s nami podelili v Rannej šou. Tú je sedem najlepších.

IVANA
Mala som narodeniny a môj priateľ mi sľúbil že ma vezme na nákupy. Po asi dvoch hodinách nákupov mi povedal, že ma počká v aute a ukázal, kde parkujeme, keďže si to nikdy neviem zapamätať. Ja som si ešte odbehla po kávu do automatu. Celá natešená som si sadla do auta a popri tom ako som si zapínala pás hovorím: ,,Miláčik, ďakujem za krásny darček a že si išiel so mnou. Teším sa na večer.” Následne som sa nahla že mu idem dať pusu. Zrazu som pred sebou zbadala cudzieho pána, ktorý len pozeral a nebol schopný akéhokoľvek slova. A môj priateľ z vedľajšieho auta tiež…

MAJKA

Manželov známy v mladosti veľmi rád hýril, navštevoval krčmy a bary. Po jednej takejto noci, keď už šiel domov, vypýtal si v autobuse tri pivá namiesto cestovného lístka.

HELENA

Bola som v bufete a stála som v rade na pitie. Môj manžel v ten deň šoféroval a čakal ma v aute. Zakričal na mňa z auta: „Jedno nealkoholické pivo!“ Ja som bola v tej chvíli už na rade a spätne som sa ho opýtala: ,,Desiatku či dvanástku?“ Obsluha aj chlapi za mnou padali od smiechu.

DANIEL
Raz sme mali jednanie s uzbeckým partnerom v Bratislave. Stretli sme sa v reštaurácii. Okrem mňa si všetci niečo objednali, pretože ja som musel ostatným kolegom prekladať. Uzbecký partner si objednal iba zeleninovú polievku. Jednanie prebiehalo dobre, až som mal pauzu, lebo jednala kolegyňa, ktorá plynule hovorila rusky. Videl som pred sebou polievku, tak som využil pauzu a vychutnal si ju. Keď som dojedal všimol som si zhrozené tváre kolegov, ktorí sa mi očami snažili čosi naznačiť a pritom pozerali na tú polievku. Doplo mi to, až keď som sa obrátil na nášho uzbeckého partnera, ktorý s ľahkým úsmevom na perách povedal: ,,Dobrú chuť, nevadí, ja som už nemal v pláne dojesť tú polievku.

KATARÍNA

Na mojej svadbe sa tancoval kankán, tak som sa pridala aj ja. V jednom rade boli chlapi a oproti ženy. Po chvíli som videla, že chlapi sú bez dychu, prestávajú skákať, v obecenstve každý máva, ukazuje, ja ešte stále skáčem a tancujem a prestávam si všímať ľudí okolo. Po určitej dobe ako každý zistil, že sa sústredím len na tanec, dobehla mama a dala mi šaty naspäť na môj odhalený prsník! Nakoľko som mala korzetové svadobné šaty, kde bola už vopred všitá podprsenka, ja som už druhú podprsenku nemala.

FRANTIŠEK
Išiel som si kúpiť bagetu. Ako tak čakám medzi ostatnými zákazníkmi, rozprávam sa s kamarátom. Keď som došiel na rad, pristúpim k okienku a hovorím: ,,Jeden polovičný, Nové Zámky.“

ERIKA

Boli sme raz s manželom a jeho synovcom v saune. Manžel odišiel na WC. Synovec chcel ísť taktiež, tak som sa zodvihla a šla som s ním. Keď sa manžel vrátil do sauny, na mojom mieste ležala na bruchu žena s rovnakými vlasmi ako mám ja. Manžel k nej prišiel, pochytal ju po holom zadku a ona sa prekvapená zodvihla, že o čo mu ide.

BONUS OD NAŠEJ KAVY

Ráno šoférujem, stojím na križovatke a popritom telefónujem cez bluetooth s Karolom. Na konci telefonátu som povedala: ,,Ahoj, Karolko!“ a namiesto ukončenia hovoru som vypla motor.

Odporúčame