Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Pozri si novú časť #lvllama a vyhraj nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra!

  • AH

Hosťom je Drahomír „Draho“ Piok

Po asi mesačnej pauze je tvoja obľúbená internetová šou #lvllama späť. Tentoraz prijal pozvanie človek, ktorý podľa jeho Instagramu, kde ho sleduje viac ako 32 tisíc ľudí, vyzerá tak, že má super život. Je to tak naozaj? Na kožený gauč vedľa Sajfu si sadol Drahomír „Draho“ Piok. Expert na všetko, čo sa týka automobilov a nových „smart“ technológií. Okrem toho točí videá na YouTube. Čím však chcel byť, keď bol malý? Aké najlepšie auto šoféroval? Ktoré sa mu najviac páči? Koľko išiel najrýchlejšie?

Inak, táto časť lamy je špeciálna tým, že keď si ju pozrieš, tak môžeš vyhrať nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Viac vo videu alebo v súťažných pravidlách!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra je super rýchly telefón s výkonom počítača a obrovskou batériou. Je preto ideálny na prácu aj hranie. Uži si nadčasový dizajn v prémiových farbách, nahrávanie 8K videí s množstvom profesionálnych efektov, krištáľovo čistý zvuk či ultrarýchle 5G.


Odporúčame