Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vo veku 49 rokov zomrel svetový DJ Erick Morillo. Preslávil sa najmä hitom "I Like To Move It"

  • DC

Dj Erick Morillo sa v roku 1993 preslávil hitom I Like To Move It, ktorý poznáme tiež z animovanej rozprávky Madagaskar.

Erick Morillo, hudobný producent a dídžej z Floridy, ktorý sa v 90. rokoch preslávil hitom v našich končinách známym ako Já tak rád trsám, zomrel vo veku 49 rokov. Hovorca polície v Miami Beach Ernesto Rodriguez povedal, že jeho telo našli v utorok ráno v jeho vile na Miami Beach. Zároveň dodal, že zatiaľ neboli spozorované žiadne známky cudzieho zavinenia, vyšetrovanie preto zostáva naďalej otvorené a Morillovu príčinu smrti určí až pitva.

Morillova smrť nastala asi mesiac potom, čo bol obvinený zo sexuálneho obťažovania. Ďalšie pojednávanie bolo naplánované na tento piatok.

Erick Morillo bol známy predovšetkým vďaka svojej house tvorbe a hitu „I Like to Move It“ z roku 1993, ktorý je si získal slávu aj vďaka animovanému filmu „Madagaskar“. Morillo získal niekoľko ocenení na DJ Awards, vrátane Best International DJ.

Odporúčame