Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mark Dann, prezývaný tiež "slovenský Kygo", vo svojej tanečnej novinke poplietol hlavu herečke z Oteckov

  • DC

Úspešný slovenský hudobník a producent Mark Dann, zverejnil svoj najnovší hudobný počin prostredníctvom videoklipu. V novinke TAKE ME HOME to medzi ním a hereckou hviezdičkou Karin Qayumovou poriadne zaiskrí!

Zdroj: Rajmund Petrík

Mladý, talentovaný skladateľ, hudobník a producent Mark Dann prichádza s novým singlom TAKE ME HOME. Novinka, ktorej ústredná téma je podľa samotného hudobníka láska, sa zrodila počas jarnej karantény, kedy sa celej kultúrnej obci zrušili plánované podujatia. “Bol to až nezvyk, tráviť toľko času doma po všetkých tých rokoch dennodenného cestovania. Zavrel som sa do štúdia a začal som tvoriť. Spontánne mi napadla vyhrávka, na ktorej som začal pracovať a dnes je z toho môj nový singel TAKE ME HOME,” priblížil autor energickej novinky.

Na novej piesni s Markom Dannom spolupracoval Miro Jaroš, ktorý má na svedomí text, kameraman Rajmund Petrík a superstarista Jakub Pružinský.

Odporúčame