Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

BUBA BLOG: Deti susedov šli do škôlok a škôl

  • Buba

A ja som si poplakala, normálne na mňa prešla ich emócia, takí boli všetci pekní!

A my s Mišom stále v teplákoch na ulici a na bicykli - úplní tuláčikovia. Nám škôlku ešte dokončujú, takže štart máme posunutý až o dva týždne ale nevadí nám to, na dobré sa čaká. Akurát Mišo bol dnes doobeda celkom zmätený, kde sú všetci jeho kamaráti (väčšina jeho kamarátov z ulice chodí do starej škôlky, takže ostal dnes na ulici sám). Vysvetlili sme, pochopil.

Zatiaľ teda ostávam doma, životopisy stále posielam a urobila som si program už teraz na prvé dni, keď bude Mišo v škôlke. Aby som doma nepozerala nepríčetne do vankúša alebo na telku, lebo ešte si neviem úplne predstaviť, že som doma sama - upracem, navarím, s knihou v ruke ležím na gauči a priberám. Teraz sa smejem, ale presne tak by to bolo. Takže som si prezieravo rezervovala termíny na všakovaké pekné cvičenia, nech sa nenudím a nech ten voľný čas naozaj venujem sebe.

Je to síce môj asi 826499ty pokus od pôrodu o skultivovanie môjho fyzična, s ktorým sa stále neviem zmieriť (to sa neviem asi od 15-tich, takže nič nové v mojom živote), ale teraz budem mať ten čas naozaj. No niečo robiť musím, kým bude Mišo v škôlke, nebudem každý deň umývať okná na dome. Lebo aj okná sú môj plán. Ešte by som mohla poumývať okná susedám...

Zdroj: Buba

Teraz sme v takom peknom, pohodovom režime, behačky a lietačky po návštevách už odkladáme, žiadne veľké plány na najbližšie dni nemáme. Každý deň robíme, čo sa nám chce. Jeden deň mi kamoška so synom písali, či nejdeme o pár dedín ďalej pozrieť na peknú farmu. Ideme! 

Druhý deň Mišo doobeda sledoval na dvore lietadlá (lietajú nám ponad dom - bývame blízko letiska, zvyknú sa nám nad domom otáčať), spýtal sa, či ich nepôjdeme sledovať na letisko - no pokojne môžeme. (Kto nechodieva, len upozornenie - pozrite si dopredu letový poriadok, nieže tam budete na vyhliadke sedieť tri hodiny a neuvidíte žiadne lietadlo.)

U nás presne platí, že sa ráno zobudíme a sami nevieme, čo nám deň prinesie. Ale vždy je to fajn a ja si naozaj užívam tieto naše posledné dni úplne naplno. (A aj Mišo ide naplno, takže ma vie 10x za deň aj vytočiť naplno.)
Ako sa to nazýva? Levitujeme? Užívame si? Prokrastinujeme? Kým to robíme spolu a radi, kedykoľvek!

Lubica “Buba” Lettrichova

Odporúčame