Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

"The Rock" s rodinou prekonali COVID. „Môžem vám povedať, že je to jedna z najnáročnejších vecí,“ priznal v úprimnom videu

  • DC

Herec ľuďom tiež odporučil, aby boli pri stretnutiach s rodinou a priateľmi opatrní a dodržiavali opatrenia.

Obľúbený svetoznámy herec Dwayne "The Rock" Johnson v stredu oznámil, že on, jeho manželka a dve dcéry mali približne pred tromi týždňami pozitívne testy na COVID-19 a z ochorenia sa zotavujú. "Môžem vám povedať, že je to jedna z najnáročnejších a najťažších vecí, aké sme kedy ako rodina museli pretrpieť," povedal Johnson prostredníctvom videa zverejneného na Instagrame.

Hercove dcéry vo veku štyri a dva roky mali podľa jeho slov len mierne príznaky. Jeho stav i stav jeho manželky Lauren Hashianovej bol však vážnejší. "S radosťou vám však oznamujem, že ako rodina sme na tom dobre," povedal a dodal, že nákaza u nich už nie je prítomná a sú zdraví. Johnson podľa svojich slov verí, že on a jeho rodina sa nakazili od blízkych priateľov.


Ľuďom odporučil, aby boli pri stretnutiach s rodinou a priateľmi opatrní a dodržiavali opatrenia vrátane nosenia rúšok s cieľom zabrániť nákaze.

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame