Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nela Pocisková prichádza s novou emotívnou skladbou „Bez teba“

  • AH

“Keď som ju prvýkrát počula, hneď som vedela, ako chcem aby to vyzeralo“

Speváčka Nela Pocisková sa po materskej dovolenke vracia v plnej sile na hudobnú scénu. S novým autorsko-produkčným tímom pracuje na nových skladbách a pomaly spoločne budujú nový repertoár. V pláne je postupne vytvoriť piesne na nový album a novinky v dohľadnej dobe prezentovať aj na živo.

“Vzniklo to celé veľmi nenútene. Ja som vždy chcela robiť vlastnú tvorbu, teda skladby, ktoré niekto napíše priamo pre mňa, jednoducho po sebe niečo zanechať. Ůplne náhodou som raz stretla Sama Hošeka, ktorý ma spojil s producentom Andrejom Hruškom. Andrej už ako keby na to čakal a naša nová spolupráca sa zrazu rýchlo rozbehla. Som im veľmi vďačná, že ma takto pozitívne nakopli,”
povedala o začiatkoch svojho návratu Nela.

Prvou skladbou, ktorá vznikla v tomto spojení je pieseň "Bez teba". Silnú, emotívnu a pre slovenský pop nie veľmi zvyčajnú skladbu napísala a otextovala Zuzana Mikulcová: “Keď som ju prvýkrát počula, hneď som vedela, ako chcem aby to vyzeralo. Jednoduchý aranž, len s klavírom a sláčikmi. A rozhodla som sa, že to nahráme celé naraz a naživo, bez akýchkoľvek úprav. Tak vznikla naša prvá spoločná pesnička.“

Odporúčame