Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kúpil si dom za 17 000 €. V záhrade však našiel niečo, čo jeho hodnotu zvýšilo o 136 000 €!

  • DC

Keď John dom kupoval, netušil, že v zarastenej záhrade by sa mohlo ukrývať niečo tak cenné a majestátne.

35-ročný zdravotný pracovník John Reynolds kúpil chátrajúci dom s 3 spálňami za 20 000 dolárov, čo je v prepočte približne 17 000 eur. Plánoval ho zrenovovať a za malý zisk predať. Posledná vec, ktorú by chlapík z Texasu čakal, bolo nájsť na zarastenej záhrade zakopaný bazén vo veľkosti 10x5 metra. John má vraj teraz pocit, akoby vyhral jackpot.

facebook.com

Keď vraj v jeden deň prišla silná búrka, Johnovi zavolal sused s otázkou, či videl svoj bazén. Prekvapený John mu odpovedal, že nemá žiadny bazén. "Ale máte," presviedčal ho sused. "Keď som vyšiel von, bolo kúsok betónovej obruby a močaristej pôdy. Bol som v šoku," prezradil.

facebook.com

Momentálne je z pokladu, ktorý našiel doslova zakopaný na záhrade, taký nadšený, že už dom predať nechce, napriek tomu, že sa jeho hodnota navýšila približne o 136 000 eur. Teraz, po 18 mesiacoch renovácie, ktorá stála v prepočte približne 8000 eur, John vraví, že on a jeho blízki bazén využívajú každý deň.

facebook.com
Odporúčame