Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Keby žila v USA, tak je z nej svetová hviezda. Krásna Slovenka Zea Ti novým singlom vyrazí dych!

  • AH

Spolu so singlom jej vychádza aj debutový album

Speváčka Alžbeta Ferencová, známa pod umeleckým menom Zea, prináša horúcu novinku v podobe prvého singla z jej vytúženého debutového albumu. Skladba „Hold me“ reprezentuje album Burning lights, ktorý speváčka napísala spoločne s producentom Milanom André a práve teraz ho púšťa do sveta. Podmanivé melódie moderného alternatívneho popu na pozadí aktuálnych tém, ktoré sú mladej speváčke a autorke mimoriadne blízke. A to všetko zabalené vo svetovom zvuku a vizuále.

Zea píše o sociálnej problematike, postavení žien v dnešnej spoločnosti, ale podporuje aj sebalásku a hľadanie životného balansu a vnútorného pokoja. “Tento album je môj pohľad na roky skúseností v šoubiznise, kedy mi ľudia dávali najavo, že na to nemám. Je tam všetko od momentov radosti, šťastia, vďačnosti, až po pády a hnev,” hovorí mladá speváčka, ktorá je zároveň autorkou celého albumu. V podobnom duchu sa nesie aj prvý singel s názvom "Hold me", ktorý reprezentuje novú éru speváčkinej kariéry: “Hudba ma vždy zachránila, keď som ju potrebovala. Vždy som za týmto snom išla, bez ohľadu na okolie a práve tým chcem povzbudiť mladých ľudí, ktorí majú pocit, že nemajú silu na ceste za svojim snom zotrvať,” dopĺňa.

Prvý oficiálny single z albumu, skladba „Hold me“, zapadá presne do tohto konceptu: “Hovorí o tom, že dnešní ľudia sú tak chladní, že keď sa objímajú, necítia lásku a že veľa vecí vnímajú povrchne a mne z tohto prišlo smutno a z tohto sme s Milanom vytvorili song. Bassu nahrala talentovaná Laura Jašková a na videu sa podieľal neskutočný tím ľudí okolo režiséra Mareka Jarkovského a kameramana Patrika Jelínka,” doplnila Zea.

Album vychádza 13.9. na všetkých digitálnych platformách.

Odporúčame