Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kristína Tormová prehovorila do duše tým, ktorí nechcú nosiť rúško. Podnietil ju k tomu nedávny zážitok v taxíku

  • DC

"Nosím rúško, lebo tu nejde len o mňa. Tu ide o iných."

Obľúbená slovenská herečka, spisovateľka a mamička Kristína Tormová pred pár hodinami na svojom Instagrame upozornila na to, že podľa prieskumu, ktorý robila agentúra Focus pre reláciu Na telo, je 62,5% ľudí je ochotných nosiť rúška a 35,4% nie je ochotných.

Kristína sa preto aj vzhľadom na svoj nedávny zážitok z taxíku rozhodla povedať svoj názor a možno tak tomuto nemalému percentu ľudí otvoriť oči:
"Minule som musela ísť taxíkom. Taxikár mal rúško na brade. Hovorím mu: “Prosím vás, môžete si dať rúško?” A on: “Ja sa toho nebojím.” A rúško si nenasadil. A ja: “Ale ja áno…”…ticho… “Ja sa bojím, že vás nakazím. Lebo som sa bozkávala s kolegom, ktorý mi včera volal, že má pozitívny test.” …texikár si po cca troch minútach rúško nasadil. Tak to asi je. Keď nejde o nás, máme viete kde…ak o nás ide, spozornieme. Navrhujem preto spozornieť skôr, ako pôjde o nás…našich ľúbených."

Určite si prečítaj celý Krtistínin príspevok. A do konca. Stojí za to!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rúška. Moje tretie oko to vidí takto 👁 . Toľko diskusií je na túto tému! Podľa agentúry Focus pre reláciu Na telo TV Markíza..62,5% ľudí je ochotných nosiť rúška, 35,4% nie je ochotných. . Veľa ľudí si myslí, že nosením rúšok robia zo seba šašov, že oni nebudú rúškom šíriť paniku a nebudú sa strápňovať a robiť zo seba ovce a nebudú počúvať nariadenia, lebo just. Nuž dobre. . Za mňa takto: Nosím rúško, lebo tu nejde len o mňa. Tu ide o iných. Chcem sa voči ostatným správať tak, ako by som očakávala, že sa budú ľudia správať ku mne, k mojim deťom, k môjim blízkym, ktorí sú starší a majú zdravotné problémy.. To nie je šírenie paniky. To je základná slušnosť. Si ovca, lebo si slušný a empatický voči okoliu? Tak potom som superovca 💪🏻🐑 . Lekári rúška nosia odjakživa. Či by sme s tým boli ok, aby pri operácií, či bežného vyšetrenia u zubára rúško, či inú ochrannú pomôcku nenosili? Rovno aj bez rukavíc taká operácia, či? Vyšlo množstvo relevantnýcb štúdií, že rúška naozaj pomáhajú, nie je čo spochybňovať vzdelaním Vysokej školy života. . Minule som musela ísť taxíkom. Taxikár mal rúško na brade. Hovorím mu: “Prosím vás, môžete si dať rúško?” A on: “Ja sa toho nebojím.” A rúško si nenasadil. A ja: “Ale ja áno…”…ticho… “Ja sa bojím, že vás nakazím. Lebo som sa bozkávala s kolegom, ktorý mi včera volal, že má pozitívny test.” …texikár si po cca troch minútach rúško nasadil. Tak to asi je. Keď nejde o nás, máme viete kde…ak o nás ide, spozornieme. Navrhujem preto spozornieť skôr, ako pôjde o nás…našich ľúbených. . Už som počula aj to, že som za nosenie rúšok len preto, lebo ich vyrábame a chceme na tejto panike zarobiť. Dobre…Áno, my sme vymysleli aj Covid a rúška máme naskladnené už rok. 🤓🤓 Verte mi, rúška nám na živobytie isto nezarobia. Avšak ľuďom, ktorým niečo takéto čudné napadne to budem zbytočne vysvetľovať. . Tak som si to nejako zhrnula..že vlastne…ak máme problém nosiť rúška, lebo to obmedzuje našu slobodu…ten pocit neslobody je niekde úplne inde..ako v dodržiavaní tak jednoduchého nariadenia, ktoré môže mnohým pomôcť. Verte mi, že sa vám aj pod rúškom bude dobre dýchať, ak sa viete slobodne nadýchnuť bez neho...♥️

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Odporúčame