Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Pozri si prvý trailer k filmu o Karlovi Gottovi. Prináša ojedinelý pohľad do jeho súkromia i duše

  • DC

"Verím, že ukážka z filmu dokáže aspoň čiastočne prenášať obrovskú otvorenosť a lásku, s ktorou film vznikol. Vaša Ivana."

1. októbra to bude presne rok, čo Maestro Karel Gott opustil tento svet. Len pár dní po tomto smutnom dátume, 15. októbra, do kín zavíta dlhoočakávaný celovečerný dokumentárny film s názvom KAREL.

Nedočkavých fanúšikov potešila v týchto dňoch Karlova manželka Ivana aspoň malou ukážkou, prvým oficiálnym trailerom, ku ktorému napísala: "Milí priaznivci, som nesmierne rád, že môžem predstaviť oficiálny trailer k filmu Karel. Verím, že dokáže aspoň čiastočne prenášať obrovskú otvorenosť a lásku, s ktorou film vznikol. Vaša Ivana"

"Celovečerní dokumentární film Karel přináší ojedinělý pohled do soukromí a do duše Karla Gotta. Renomovaná režisérka Olga Malířová Špátová natáčela s Karlem Gottem po dobu celého jednoho roku a díky jeho upřímné otevřenosti vznikl nezvykle osobní až intimní pohled na život slavného zpěváka, jaký se doposud široké veřejnosti, ani jeho skalním příznivcům, nenaskytl. Zároveň v něm nechybí Gottův nadhled a humor," prezrádza popis na YouTube.

Odporúčame