Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kazma so Sajfom volali Igorovi Matovičovi: „Řekni mu, že zahrajem Mortal Kombat“

  • AH

V novej #lvllama aj o tom, ako skoro vypol Justina Biebera

Týždeň sa s týždňom snúbil a je tu nový diel tvojej obľúbenej internetovej šou #lvllama. Hosťom je človek, ktorému Sajfa písal ešte v roku 2017. No prišiel až teraz. Ale oplatilo sa čakať. Na gauč si totiž sadla česká superstar a hviezda sociálnych sietí Kazma Kazmitch, vlastným menom Kamil Bartošek. Reč bola o jeho mega úspešnej ONE MAN SHOW. Porozprával koľko trvá, kým spraví jeden diel, tiež o tom ako skoro „vypol“ Justina Biebera. No dozvieš sa aj to, čo robil pred tým, ako sa stal Kazmom. Inak, spolu so Sajfom volali slovenskému premiérovi Igorovi Matovičovi. Pozri si, ako to dopadlo!

Inak, táto časť #lvllama je špeciálna. Prináša ju spoločnosť Continental, ktorá spúšťa celosvetovú kampaň SharetheRoad. Aj vďaka tomu sa môžeš zapojiť do súťaže o cyklistický dres a tričko zn. Kalas (Continental edícia) v celkovej hodnote 150 € s podpisom Sajfu a Kazmu. Formulár nájdeš pod videom, súťažné pravidlá nájdeš TU!

Continental vám prináša celosvetovú kampaň SharetheRoad. Tá je o bezpečnosti a tolerancii na ceste, teda na mieste, kde by sa všetci mali rešpektovať. Až dve tretiny cyklistov totižto čelia veľkému nebezpečenstvu na ceste kvôli nedostatočnej vzdialenosti áut pri predchádzaní. Skúste to zmeniť.Viac na IG Continental.

Odporúčame