Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na slovenskú scénu prichádza speváčka Lucia Gibarti. Poznáš ju však zo známej kapely!

  • AH

Rozbieha sólový projekt, debutuje videosinglom „WINNER“

Talentovaná speváčka Lucia Gibarti, ktorej tvár a najmä hlas Slovensko pozná vďaka spievaniu v kapele Hrdza, prichádza so sólovým projektom, ktorý je diametrálne odlišný od folklóru, ktorému sa speváčka doposiaľ primárne venovala. „Nemením žáner, iba sa venujem ďalšiemu, ktorý mi je srdcu blízky. Vždy som vedela, že chcem okrem spevu aj tvoriť autorské skladby. Neškatuľkujem sa do jedného žánru,“ priblížila Lucia svoje hudobné zámery.

Už názov novinky „WINNER“ napovedá, že Lucia pri svojom debute stavila na anglický jazyk, ktorý umocňuje atmosféru zahranične znejúceho zvuku. Pieseň z časti otextoval Andrej Karlik a časť doplnila Lucia „Snažila som trefne nadviazať na prvotnú myšlienku textu. Pieseň je o vlastných víťazstvách. Aj keď často zlyhávame, vždy dokážeme vzísť ako víťazi z vlastných bojov, ak to naozaj chceme. Sila vôle je veľká vec a schopnosť nevzdávať sa v ťažkých chvíľach, ešte väčšia,“ opisuje speváčka význam skladby. „Čo sa “presedlania“ zo slovenčiny, na ktorú sú u mňa ľudia, vďaka kapele Hrdza zvyknutí, týka, nejedná sa trvalú zmenu, pretože v blízkej budúcnosti plánujem okrem anglických skladieb aj slovenské,“ vysvetľuje.

Odporúčame