Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Muž, ktorý si dal potetovať celé telo, prišiel kvôli tomu o prácu v škôlke. Napriek tomu chce byť učiteľom

  • DC

Muž, ktorý je potetovaný od hlavy po päty, je odhodlaný pokračovať v kariére učiteľa na základnej škole. To aj napriek tomu, že kvôli svojmu vzhľadu prišiel o prácu v materskej škôlke.

Sylvain Helaine z Francúzska sa na sociálnych sieťach nazýva „Freaky Hoody“ a zverejňovaním fotiek svojho potetovaného tela si už získal viac ako 60 000 sledovateľov. 35-ročný mladík začal so svojím koníčkom pred 8 rokmi, nechal si vtedy potetovať jazyk, uši i očné bielka. Podľa jeho slov to bolo v dobe, keď učil na súkromnej škole v Londýne a mal „existenčnú krízu“.

Tetovanie sa stalo jeho vášňou a pokračovaním v práci učiteľa dúfal, že svojim žiakom ukáže, že by mali prijímať aj ľudí, ktorí sú odlišní a iní ako akési všeobecné štandardy. „Možno, keď budú dospelí, budú menej rasistickí, menej homofóbni a budú mať viac otvorenú myseľ,“ vysvetlil. Bohužiaľ, jeho vzhľad ho minulý rok pripravil o prácu, keď nechtiac vystrašil študenta, ktorý nebol jeho žiakom.

Rodičia trojročného dieťaťa sa na Sylvaina sťažovali, aj keď ich syna Helaine neučil. Stretával ho však v škole a mával o ňom nočné mory. “Všetci moji žiaci a ich rodičia boli so mnou vždy v pohode, pretože ma v podstate poznali. Len to je to, keď ma ľudia vidia z diaľky a nepoznajú ma osobne,„ povedal Sylvain. Niekoľko mesiacov po podaní sťažnosti úrady informovali Sylvaina, že už nebude učiť deti z materskej školy. Hovorca miestneho úradu uviedol, že so Sylvainom bola uzavretá dohoda o jeho presune z vyučovania v materskej škole, pretože jeho vzhľad môže vystrašiť žiakov do šesť rokov. Akutuálne tak učí staršie deti a tvrdí, že je učiteľom na plný úväzok a svoju prácu jednoducho miluje.

Odporúčame