Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vo Vysokých Tatrách napadol prvý sneh! Pozri si zábery, ako nádherne to tam aktuálne vyzerá

  • DC

V 11 slovenských lokalitách už tento týždeň mrzlo. Najchladnejšie bolo na Lomnickom štíte, kde teplota dosiahla -3,5 stupňa Celzia.

Ani sme sa nenazdali a letu sme museli dať oficiálne zbohom. Presne 22. septembra sme privítali jeseň a s ňou aj chladnejšie počasie. V 11 slovenských lokalitách dokonca v noci mrzlo. Najchladnejšie bolo na Lomnickom štíte, kde teplota dosiahla -3,5 stupňa Celzia.

Mínus dva stupne Celzia boli na Chopku, v Oravskej polhore bolo mínus 1,5 stupňa. V osade Oravice pri Tvrdošíne teplota v noci dosiahla mínus 1,2 stupňa Celzia a v obci Novoť meteorológovia namerali mínus 1,1 stupňa Celzia. Teplotu tesne pod nulou zaznamenali v obci Vernár, Dobšinská Ľadová Jaskyňa, Oravská Lesná, Huty, Torysky a Červený Kláštor.

Pozri si, ako rozprávkovo to aktuálne vyzerá na Lomnickom štíte:

“Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.”

Odporúčame