Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

„Na Pop som musel vyrásť!“ hovorí spevák Matej Smutný k debutovému singlu Psycho Love

  • DC

Slovenský hudobník a spevák Matej Smutný vydáva svoj debutový singel s názvom Psycho Love.

Song s masívnou produkciou a výraznými vokálmi je ochutnávkou z pripravovaného albumu Elixir, ktorý vyjde v priebehu budúceho roka. Hudba a text so silným osobným príbehom je autorská. Hudobnú produkciu zveril spevák do rúk anglického producenta z Gilkicker studios na Malte Rikki Lee Scicluna. Hudbe sa Matej venuje od malička, pôsobí ako hudobný pedagóg na konzervatóriu v Žiline a dlhodobo spolupracuje s Martinom Harichom. S kapelou Adalbert si zahral aj na jednom z popredných európskych festivalov Sziget v Budapešti.

„Ešte nikdy som sa nestretol so vzťahom, ktorý by nebol aspoň trochu psycho. Nikto ale verejne neprizná, že v takom vzťahu žije. Prečo by aj? O ideálnom a harmonickom vzťahu sa predsa hovorí lepšie ako o tom, že niekedy musíte utiecť z domu, aby ste sa vyhli ďalšej nezmyselnej hádke a rozbíjaniu pohárov... Myslím si, že snáď každý pár sa v tej pesničke na chvíľu nájde,“ predstavuje námet svojho debutového singlu Psycho Love spevák, autor textu aj hudby Matej Smutný.

Odporúčame