Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Talentovaný banskobystrický spevák ViK vydal nový singel Kúzelník

  • DC

Banskobystričan ViK na záver leta vypustil na scénu singel s názvom „Kúzelník“. Kde sa točilo? Ako to prebiehalo?

„Klip sa točil v priestoroch Klubu 77 v Banskej Bystrici, za čo chcem poďakovať Rasťovi Škrinárovi, že nám to umožnil. Natáčali sme takmer celý deň, bola to naozaj veľká pohoda a zabavili sme sa, aj keď bolo teplo ako v strede sopky a dvakrát som si vylomil členok, gitarista skoro zahynul v rúšku ( pre krásu sa trpí ) a bubeník čo sa volá Spevák, mal zodratú dlaň ( z paličiek ). Ale bolo to skvelé, osobne som na tento singel veľmi pyšný a dodáva mi motiváciu pracovať a tvoriť ďalej.“

O tvorbu videa sa postaral Robo Bošeľa z Môľca records, člen skupiny Čendeš, ktorý ako tvorca klipov spolupracuje s viacerými umelcami a nakrútil aj videoklipy pre kapely Družina a IMT Smile. Hudbu a text si ViK tvorí sám, produkčne spolupracuje so štúdiom SPK Audio a o mix a master sa postaral Ján Zborovjan z AudioWizzards, ktorý spolupracuje napríklad s Martinom Harichom či Leou Danis.

Odporúčame