Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Gucci predáva šaty pre mužov za 2200 €. Chce tak zbúrať „toxické stereotypy o pohlaví“

  • DC

Ideálne do krčmy! Luxusná značka Gucci zaradila do ponuky oranžové kárované šaty pre mužov. Chce tak poukázať na pálčivú tému tejto doby.

Luxusná talianska značka Gucci sa rozhodla bojovať proti „toxickým stereotypom, ktoré formujú mužskú rodovú identitu.“ Urobila tak oranžovými bavlnenými tartanovými šatami pre mužov, ktoré na oficiálnom webe značky stoja 2 600 dolárov, čo je v prepočte približne 2200 eur. Značka tak chce búrať hranice medzi tým, čo je ženské a čo mužské.

Zdroj: Facebook

Šaty značka predstavila vrámci svojej kolekcie jeseň/zima 2020, ktoré nesie názov Liberty London. „Tieto tartanové šaty v jemných farbách, inšpirované grunge obdobím 90. rokov kombinované s roztrhanými rifľovými nohavicami, odrážajú myšlienku plynulosti objavenej na módnej prehliadke jeseň zima 2020 a narúšajú toxické stereotypy, ktoré formujú mužskú rodovú identitu,“ píše sa pri šatách na oficiálnom webe Gucci.

Zdroj: Facebook
Odporúčame