Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hľadá celé Slovensko! Pomôž aj ty nájsť zaľúbenej slečne neznámu lásku z bratislavskej MHD-čky

  • DC

„Bolo ráno 5. augusta. Streda. Také typické ráno. Ničím zvláštne. Aspoň tak sa to na začiatku javilo.“

Taký je začiatok skutočného príbehu, ktorým aktuálne žije celé Slovensko a ktoré chytil za srdce aj nás vo Fun rádiu. Úprimne, so zatajeným dychom sme čítali zážitok neznámej slečny, ktorá sa pred nedávnom v autobuse v Bratislave presvedčila o tom, že láska na prvý pohľad naozaj jestvuje.

Písal sa 5. október, keď táto slečna cestovala tak ako zvyčajne do práce autobusom. Bežná ranná rutina, slúchadla v ušiach s obľúbenou hudbou, keď to zrazu nečakane prišlo zo slečninej ľavej strany. Z jej sveta ju vytrhol pohľad neznámeho sympatického mladíka.Počas celej cesty si vymenili množstvo veľavravných pohľadom. Nastal však moment, kedy sa dievčinina nádejná láska chystala vystúpiť na zastávke Chatam Sofer. Ona ani on, bohužiaľ, nenabrali odvahu sa jeden druhému prihovoriť.

Zdroj: Facebook

Doposiaľ neznámu Slovenku však povestný Amorov šíp zasiahol tak priamo, že sa to rozhodla nenechať len tak a pokúsiť sa o tom, aby mal jej príbeh lásky šťastný koniec. Napísala akýsi inzerát, ktorý je však skôr doslova romantickou poviedkou. Keďže slečna nemá účet na sociálnych sieťach, s nájdením princa jej pomáha kamaráta, ktorá "inzerát" zdieľala vo facebookovej skupine DLHÉ DIELY.

Neznáma slečna nelenils a vytvorila už aj webovú stránku chlapeczautobusu.simplesite.com, na ktorej pravidelne aktualizuje informácie. Každý deň totiž cestuje osudným autobusom X33 z Dlhých Dielov, no zatiaľ neúspešne. Preto sme ani na sekundu neváhali ani my vo Fun rádiu a rozhodli sme sa urobiť všetko preto, aby sme tejto láske z MHD pomohli nájsť snáď spriaznené duše. Úlohy sa preto nemohol chopiť nik iný ako naša čarovná Vera. Slovo dalo slovo a Verke sa podarilo neznámej dievčine zatelefonovať. A tá jej svoj romantický príbeh sťa by Danielle Steelová vyrozprávala a súhlasila s tým, aby odznel v našom vysielaní. Celý rozhovor si môžeš vypočuť nižšie. Nám už len zostáva veriť v to, že ho počul aj ten najvyvolenejší!

ROZHOVOR VERY A NEZNÁMEJ SLOVENKY, KTORÁ PROSÍ O POMOC PRI HĽADANÍ LÁSKY:

Fun Play

Odporúčame