Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Krásne poďakovanie vojakom, policajtom a zdravotníkom z balkóna radnice v Dolnom Kubíne

  • DC

Piesňou Slovensko moje, otčina moja sa v nedeľu (25. 10.) večer mesto Dolný Kubín poďakovalo za bezproblémový priebeh trojdňového pilotného testovania na ochorenie COVID-19. Skladba v podaní speváčky Michaely Dobákovej zaznela z balkóna dolnokubínskej radnice. Online prenos zdieľal magistrát na sociálnej sieti.

"Chceli sme sa takýmto spôsobom poďakovať všetkým vojakom, zdravotníkom, policajtom aj administratívnym pracovníkom priamo v testovacích miestnostiach za ich ľudskosť a ústretovosť. Za to, že vydržali pracovať v neľahkých podmienkach dlhé hodiny a nestratili pozitívny prístup," uviedol pre TASR primátor Ján Prílepok.

Šéf dolnokubínskej radnice zdôraznil, že posledné dni boli skutočnou skúškou toho, či sú schopní pripraviť takú náročnú logistickú akciu za niekoľko dní. "Obdiv patrí všetkým zložkám, ktoré sa na tom podieľali," doplnil.

V okresoch Námestovo, Tvrdošín, Dolný Kubín a Bardejov sa od piatka (23. 10.) do nedele uskutočnila pilotná fáza celoplošného testovania na ochorenie COVID-19. Na akcii sa podieľali stovky vojakov, policajtov, hasičov, zdravotníkov a administratívnych pracovníkov.

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a záznamov zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona."

Odporúčame