Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kuriózny prípad zo Žiliny! Opitý mladík hádzal o zem bicykel, vraj sa tešil z negatívneho testu

  • DC

Polícia v Žiline bola v noci zo soboty na nedeľu privolaná k prípadu, ktorého vysvetlenie sa isto zapíše do histórie.

Uplynulý víkend sa na celom Slovensku niesol v znamení celoplošného testovania na ochorenie COVID-19. Včera sme písali o tom, ako úsmevne zdravotníci v Žiline oslávili zvládnutie prvého kola. Ak si nevidel, pozri článok nižšie.

No a pri oslavách, spojených s koronavírusom, ešte zostaneme. A zostaneme aj v Žiline. Miestni policajti boli totiž v noci, zo soboty na nedeľu, privolaní ku kurióznemu prípadu. Na autobusovej stanici sa nachádzal mladík, ktorý bol hlučný, vulgárny a opakovane hádzal o zem horský bicykel. Na celom prípade je najbizarnejšie chalanove vysvetlenie vyčíňania.

"Na mieste bol hliadkou MP zistený mladý 22 ročný muž pod vplyvom alkoholu s jednou topánkou a značne poškodeným bicyklom. Ako dôvod svojho alkoholového opojenia a následného nekonvenčného správania uviedol radosť z dnešného negatívneho výsledku testu na ochorenie COVID 19," píše žilinská polícia na svojom oficiálnom webe.


Nuž, niektorí z nás sa očividne tešili svojsky. Mladík bol políciou upokojený, poučený a odoslaný domov.

Odporúčame