Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kvetinárka prišla s krásnym gestom vďaky. Na autá zdravotníkov na nemocničnom parkovisku dáva kytice kvetov

  • DC

Lockdown ženu prinútil ukončiť podnikanie a hrozilo, že vyhodí veľké množstvo kvetov. Preto rozhodla, že ich daruje tým, ktorí už bojujú v prvej línii.

Jedno anglické príslovie hovorí, že aj najtmavší mrak má strieborný okraj. A presne o tom je tento príbeh. Pretože my, ľudia, máme moc sa, sa aj v tých najťažších časoch pozerať na veci tak, aby sme v nich našli niečo pozitívne.

Tento pondelok, 2. novembra, zostal personál jednej z francúzskych nemocníc po veľmi náročnom dni priam šokovaný. Zdravotníkov na nemocničnom parkovisku totiž čakalo milé prekvapenie. Každé jedno auto malo na kapote položenú krásnu kyticu kvetov. Ukázalo sa, autorkou tohto gesta vďaky bola žena menom Murielle Marenac, ktorá sa rozhodla prekvapiť personál v týchto ťažkých časoch.

Murielle Marcenac je kvetinárka a vlastní kvetinárstvo s názvom Marcenac Fleurs. Bohužiaľ, kvôli situácii spojenou s COVID-19 musel byť jej obchod zatvorený. Namiesto pocitu porážky sa však Murielle rozhodla obrátiť situáciu na pozitívnu stránku.

Lockdown Murielle prinútil ukončiť podnikanie a hrozilo, že bude musieť vyhodiť veľké množstvo kvetov. Preto sa Murielle rozhodla, že ich daruje tým, ktorí už niekoľko mesiacov bojujú v prvej línii. "Musela som sa rozhodnúť a nechcela som plytvať kvetmi. Namiesto plaču som si povedala, že musíme ľudí prinútiť sa usmievať, hlavne v takýchto časoch," povedala 38-ročná kvetinárka.

Odporúčame