Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

S prvou vianočnou reklamou tohto roka prichádza Disney. Príbeh o rodinnom pute dojíma k slzám

  • DC

Tohtoročná vianočná reklama od Disney ti vyrozpráva príbeh o vzťahu babičky s vnučkou a vyzdvihuje krásu rodinných tradícií počas sviatočného obdobia.

December je čoraz bližšie, takže vieš, čo to znamená - obdobie vianočných reklám je oficiálne tu! Jednou z prvých, ktorí nás tento rok potešia hrejivým vianočným príbehom, sa stala spoločnosť Disney. Tá svoju vianočnú reklamu predstavila len pred pár hodinami a už si získala tisíce pozitívnych ohlasov. Ak si myslíš, že vianočné reklamy sú otravné, alebo je na ne ešte priskoro, sme si istí, že Disney ťa presvedčí o opaku.

Krátky, 3-minútový, animovaný film ti vyrozpráva príbeh babičky, vnučky a hračky Mickeyho, ktorá zbližuje rodinu a putuje z generácie na generáciu. Zároveň však upozorňuje na to, že na rodinné tradície a tých, ktorých nás milujú, by sme nikdy nemali zabúdať. A práve v tom je dojemné čaro tejto reklamy!

Odporúčame