Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Obľúbená kapela Sám Sebou vydáva nový romantický singel

  • AH

Hudobná skupina z východného Slovenska a ich singel s názvom "Šálky"

Kapela Sám Sebou vydáva romantický singel "Šálky" spolu s krásnym videoklipom. Zároveň skupina vydáva nový album, ktorý má názov X: „Pieseň Šálky sa tentokrát rodila veľmi ľahko. Prvotne som poslal krátke demo bez textu nášmu textárovi Ferimu Pavolovi. Feriho táto hudba hneď oslovila a o pár dní sme sa stretli a začali sme pracovať na texte. Pieseň v sebe ukrýva krásnu myšlienku a pevne veríme, že sa bude našim fanúšikom páčiť." Hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

K novému singlu kapela natočila aj krásny videoklip: „Celý námet videoklipu sme nechali na režiséra a skvelého kameramana Michala Smoleňa z firmy Promiseo. S Michalom sme spolupracovali už na niekoľkých videoklipoch a opäť odviedol skvelú prácu. Vo videoklipe sú zachytené krásne zábery z prírody a o hereckú rolu sa tentokrát postarali skvelí herci Adriána Brnčalová a Filip Bajjani, za čo im veľmi pekne ďakujeme.“ dodal Matúš Fifik.

Odporúčame