Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

1175 kapustníc, no len jedna výherná! Silvestra na Maldivách strávi Katka, ktorá si tam chce splniť tajný sen

  • DC

Také množstvo kapustníc pokope svet jakživ nevidel, no sme šťastní, že nakoniec splníme tajný svadobný sen víťazky Katky.

Pred 2 týždňami sme v spolupráci s cestovnou kanceláriou Bubo spustili veľkú predvianočnú súťaž "Na Maldivy za kapustnicu". Súdiac podľa samotného názvu bolo vašou úlohou navariť vianočnú kapustnicu a doniesť, alebo doručiť, nám ju do Funka na Leškovu 5. Príchod už spomínanej voňavej dobroty vás automaticky zaradil do hry o silvestrovský pobyt pre dvoch na Maldivách.

A teraz k samotnému ošiaľu, ktorý sme minulý týždeň u nás vo Funku prekonali. Úprimne, takéto konečné číslo nečakal nikto z nás, no celkovo ste priniesli a doručili neuveriteľných 1175 kapustníc. Naše baby z rádia, ktoré sa hrdinsky starali o rozbaľovanie a registrovanie kapustníc, si ešte teraz utierajú pot z čela.

Vďaka vám sme však mali a ešte aj budeme mať zabezpečené obedy (aj raňajky a večere) na niekoľko dní. Najviac si pochvaľovali Sajfa a Marcel, čo kapustnica, to nebíčko v papuľke. Každá bola niečím unikátna, do každej ste vložili kus srdiečka, odhodlania a nádeji vo výhru.

Víťaz však mohol byť len jeden. Dnes, 7. decembra, nastal deň veľkolepého finále. Do Fun rádia k nám zavítal Jozef Zelizňák z CK Bubo, aby sa chopil tejto dôležitej úlohy. V priestoroch rádia naše baby nachystali taký počet pohárikov s punčom, aký bol počet zaregistrovaných súťažiacich, čiže počet samotných kapustníc. Na spodku každého pohárika bolo napísané registračné číslo súťažiaceho. Pán Zelizňák si náhodne vybral ľubovolný pohárik, a tak vyžreboval šťastného výhercu, ktorým bola poslucháčka Katka z Košíc.


Naši chalani, Junior a Marcel, Katke zavolali, aby jej oznámili šťastnú novinu o tom, že môže pomaličky, ale isto baliť kufre. Katkinu krásnu a úprimnú reakciu si môžete pozrieť vo videu nižšie. Gratulujeme!

Na záver vám ešte prezradíme tajný sen, ktorý sa skrýval za Katkiným kapustnicovým dobrodružstvom. Na Facebooku sme si totiž našli správu od jej sestry Janky:

"Zdravím Fun, ľudkovia zlatí, ďakujem Vám všetkým zo 💖 veľmi, veľmi za sestru Katku. Vyhrala s kapustnicou dovolenku na Maldivy. ☺️ S takou malou dušičkou posielala kapustnicu a snívala o tom, ako sa tam s Petrom, priateľom, vezmú. A...vyšlo to ☺️ Ešte raz Vám veľmi, veľmi ďakujem za splnenie ich sna. Pozdravujeme,sestra Jana 😍"

Odporúčame