Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Aj počas tejto „korona doby“ stihli natočiť kradnutie triednej knihy

  • AH

Gymnazisti zo Žiaru nad Hronom

Korona zmenila úplne všetko. Dotkla takmer každého jedného človeka na tejto Zemi. Dokonca aj maturantov zo Žiaru nad Hronom. Píše Stela:

„Pozdravujeme zo stredného Slovenska. Som Stela a momentálne som v maturitnom ročníku na Gymnáziu Milana Rúfusa v Žiari nad Hronom.

Je to už niekoľko mesiacov, odkedy Corona vírus prišiel na tento svet a ovplyvnil náš bežný život. Aj keď je tento rok pre každého ťažký, treba myslieť pozitívne. Pre nás, žiakov tohtoročnej 4.A, mal byť tento rok výnimočný. Nielen tým, že sa z nás stali maturanti, ale mali sme zažiť všetko, čo k tomuto ročníku patrí. Či už ide o stužkovú slávnosť a neskôr o hrdé nosenie zelenej stužky. Žiaľ, situácia sa nevyvíjala podľa našich predstav. Nosenie rúšok v školách, neskôr hromadné testovanie a rôzne iné opatrenia, nenaznačovali nič dobré.

Preto sme neváhali a snažili sa stihnúť všetko, na čo sa maturanti vždy tešia, ale neúspešne. Avšak, niečo sme predsa len stihli - ukradnúť triednu knihu, ale veľmi netradičným spôsobom. Ako sa nám to podarilo? O to by sme sa chceli s Vami podeliť v tomto videu.“

Odporúčame