Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

NOVOROČNÁ BURZA: Zapoj sa a pomôž tým najmenším cez OZ Krehké deti

  • DC

Tričko Boston Bruins s podpisom Zdena Cháru či čiapka s podpisom Anastasie Kuzmina - kúp si niečo a prispej tak na dobrú vec!

Povedali sme si: "Prečo nový rok nezačať dobrým skutkom?" A tak sme spojili sily, zozbierali všelijaké, zaujímavé veci zo života nás, ľudí z Fun rádia a s pomocou Avíza sme vytvorili NOVOROČNÚ BURZU FUN RÁDIA.

Aj vďaka našim moderátorom sa nám podarilo zhromaždiť kopec unikátnych vecí. Trebárs Marcel, milovník hokeja, prispel tričkom s podpisom Zdena Cháru, do pozornosti dávame aj našu štýlovú funrádiovskú bundu, ktorá je vraj módnym hitom pre rok 2021. 

Ty si tieto i ďalšie veci môžeš kúpiť a čo je dôležité - prispieť tak na dobrú vec. Všetky získané peniaze totiž venujeme Občianskemu združeniu Krehké deti, kam putujú všetky predčasne narodené detičky vo vážnom stave z celého Slovenska.


NA NAŠEJ BURZE NÁJDEŠ VEĽA VECÍ, NAPRÍKLAD AJ TIETO EXKLUZIVITY:


Univerzitná bunda „LEGENDY FUN RÁDIA“

Krásna, teplučká, univerzitná bunda s nášivkami, odkazujúcimi na legendy Fun rádia. Za tým, že takýto vizuál pre „legendy Fun rádia“ vôbec vznikol, je Junior a jeho iniciatíva, aby sa niečo takéto podarilo. Našiel veľmi talentovaného grafika Mira Šveca a návrhy sú na svete. Bunda je vytvorená exkluzívne pre Fun rádio, aj to existuje iba 5 kusov. A ani viac existovať nebude, takže v tomto prípade máš takmer 100% istotu, že nikoho iného v rovnakej bunde nestretneš. Vyšla v limitovanej, nepredajnej edícii. Veľkosť XL. Venuje Junior, podpísal sa aj Marcel.


Sklenený obraz „LEGENDY FUNRÁDIA“ v sklenenom ráme

Všetky legendy Fun rádia na jednom sklenenom štýlovom obraze, ktorý vyšiel pri príležitosti 30. výročia Fun rádia a ktorý majú doma iba jeho aktuálni zamestnanci. Ty sa môžeš stať jediným človekom na svete, ktorý bude mať históriu Fun rádia na jednom obraze aj s podpismi našich „veteránov“. Nepredajné, vyšlo v limitovanej edícii. Do burzy venovala Didiana.


Rodinná kolekcia tričiek LVL LAMA by SAJFA

V roku 2015 vznikla „one and only“ internetová talkshow #lvllama. Sajfovi ju vtedy pomáhal rozbiehať youtuber Gogo a dnes patrí medzi zabehnuté formáty slovenského YouTube. Tri tričká vo veľkostiach S, M, L od Sajfu z jeho merch kolekcie LVL LAMA. Kolekcia je nepredajná, takže ju kúpite iba tu.


Detské tričko z oficiálneho NHL merchu Boston Bruins s autogramom Zdena Cháru

Náš Marcel je nielen veľkým fanúšikom hokeja, ale má to šťastie, že sa s mnohými hokejistami pozná a priatelia sa. Jedným z nich je aj skvelý Zdeno Chára, ktorý bol dlhé roky kapitánom Boston Bruins a získal s nimi aj Stanley Cup. V roku 2019 bol Marcel na návšteve v Bostone, kde sa so Zdenom Chárom stretol, dostal sa do šatní, bol na tréningu a okrem iného doniesol aj toto tričko s autogramom. A to teraz venoval do tejto burzy. Zdeno len nedávno prestúpil do Washington Capitals, takže suveníry Bostonu už podpisovať nebude.


Zimná čiapka adidas s autogramom Anastasie Kuzmina

Naša úžasná Nasťa, ktorá pre Slovensko získala v biatlone len na olympiádách tri zlaté a tri strieborné medaily. A to nehovoríme o ostatnom. V roku 2019 bola vzácnou hostkou v Rannej šou u Juniora a Marcela a odvtedy škrečkujeme
posledný kus zimnej čiapky, ktorú podpísala. Teraz je jej čas, aby zažiarila na Tvojej hlavičke.


Vintage jarný kabát luxusnej značky Jean Paul Gaultier

Vera miluje módneho návrhára Jean Paul Gaultiera, ktorý je považovaný za enfant terriblemódnej scény. Tento konkrétne si kúpila v jeho butiku, na Rue Vivienne v Paríži. Má vypchávky v ramenách, ktoré sú najväčším hitom tejto sezóny. Každý, kto si ho oblečie, okamžite vyzerá „manifique“ a „tres chic“. Veľkosť S.


Zabudnite na všetko Béčkové a predávajte a nakupujte Áčkovo aj vy. Cez Avízo. To je to správne miesto, ak potrebujete niečo predať alebo naopak kúpiť, zohnať prácu, alebo prácu niekomu dať. A nájdete tam aj stovky zliav. Rýchlo, prehľadne, bezpečne. Skrátka Áčkovo.

Odporúčame