Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 10 najvtipnejších reakcií na prednostné očkovanie Dominiky Cibulkovej

  • DC

Dominika Cibulková vďaka svojmu prednostnému očkovaniu proti koronavírusu ovládla slovenský internet.

Presne 26. decembra sa na Slovensku začalo očkovanie proti koronavírusu. Keďže vakcín zatiaľ nie je dostatok a prichádzajú postupne, ministerstvo zdravotníctva vytvorilo očkovaciu stratégiu. Očkovanie tak má podľa nej prebiehať v 4 vlnách, pričom vzhľadom na najvyššie riziko sú v 1. vlne zdravotníci, ľudia pracujúci v zariadeniach sociálnych služieb, policajti a vojaci.

Bežná populácia by mala na rad prísť približne na jar. Uplynulý víkend sa však medzi prvých 20-tisíc zaočkovaných Slovákov dostala aj tenistka Dominika Cibulková a jej manžel Michal Navara. Dominika sa k incidentu vyjadrila prostredníctvom svojho profilu na Instagrame. Pripojila aj vysvetlenie a ospravedlnenie.

Dominika však napriek pokusu o objasnenie v priebehu pár minút ovládla slovenský internet. A síce všetci dobre vieme, že ide o vážnu tému, vzniklo niekoľko vydarených reakcií a tak pre teba vyberáme to najvtipnejšie, čo priniesla očkovacia kauza našej tenistky.

Odporúčame