Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zabudli na rozostupy a hor sa do tlačenice! Akcia na respirátory spôsobila v slovenskom supermarkete ošiaľ

  • DC

Jedna akcia na respirátory stačila na to, aby mnohí Slováci zabudli na dodržiavanie bezpečnostných opatrení. Čo tam po zdraví, hlavne že nakúpili v akcii.

Situácia na Slovensku je i naďalej veľmi vážna. Nemocnice čelia obrovskému tlaku, zdravotníci doslova melú z posledného. I preto by sme mali byť ohľaduplní a dodržiavať stále platné bezpečnostné opatrenia. K nim patrí nie len nosenie rúšok a dodržiavanie odstupu, ale i to, aby sme zostali doma. Mnohí to dodržiavame a aj návštevu supermarketov sme vymenili za online nákup. Nájdu sa však aj takí, ktorí na toto všetko razom zabudnú vďaka jednému cenovému trháku.

Zdroj: lidl.sk

Minister zdravotníctva Marek Krajčí nedávno ľuďom odporučil nosiť respirátory namiesto rúšok. Rúška by totiž podľa jeho slov nemuseli byť proti novej mutácii koronavírusu tak účinné. A tak stačila jedna akcia na respirátori FFP2, aby sa nákup v známom slovenskom supermarkete zmenil na tlačenicu hlava na hlave a boj o čo najviac balení. Podľa mnohých komentujúcich na Facebooku boli už pár minút po siedmej hodine ráno regále prázdne.

Odporúčame