Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Môže vakcína zmeniť tvoje DNA? Je jej zloženie bezpečné? Odpovede na otázky o očkovaní nájdeš v tomto skvelom edukačnom videu

  • DC

Máš pochybnosti o očkovaní proti ochoreniu COVID-19? V tomto videu nájdeš všetky potrebné odpovede a vysvetlenia.

Už pár týždňov sa na Slovensku očkuje proti koronavírusu. Táto udalosť vzbudzuje veľké vášne - na jednej strane nadšenie a radosť, na druhej však aj veľké pochybnosti a strach.

Zdá sa, že očkovanie je tou najrýchlejšou, najlacnejšou a najmenej bolestivou cestou, ako skončiť túto pandémiu. Koniec-koncov, vďaka očkovaniu zmizli zo sveta aj mnohé iné choroby. Máš aj ty ešte nejasnosti ohľadom vakcíny proti koronavírusu? Vo videu, ktoré pripravili šikovní ľudia zo vzdelávacieho projektu Zmudri.sk nájdeš odpovede na najčastejšie z nich:

  • môže ti vakcína zmeniť DNA?
  • vieme, aké má dlhodobé nežiaduce účinky?
  • je jej zloženie bezpečné?
  • a prečo nestačí, ak sa zaočkujú iba “tí druhí”?

Zmudri je nezisková online platforma pre mladých ľudí. Prináša všetko to, čo v škole nedostanú. Overené informácie na témy, ktoré sa im v bežnom živote zídu, praktické tipy a rady, ako bez problémov plávať v dospeláckom svete.

Odporúčame