Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tmavá postava s ruksakom alebo pes? Nový optický klam zmiatol tisíce ľudí

  • DC

Obyčajná fotka s klasickou zimnou scenériou je dnes zdieľaná po celom svete. Ľudia sa totiž nevedeli zhodnúť na tom, čo na nej vidia.

Táto optická ilúzia je aktuálne veľkým hitom internetu. Na prvý pohľad sa totiž vraj zdá, že je na nej muž v čiernom oblečení, s ruksakom na chrbte, kráčajúci cez zasnežený les. Pri detailnejšom pohľade sa však všetko zmení.

Zdroj: Facebook

Na fotke, ktorá bola zdielaná na Facebooku, je v skutočnosti čierny pudel, bežiaci smerom k objektívu fotoaparátu. To, čo mnohým ľuďom pripomínalo hlavu postavy, je vlastne chvost a batoh je tvárou šteniatka.

Ľudia na sociálnych sieťach reagovali na fotku rôzne. Zatiaľ čo jeden muž napísal: "Musel som si dať dole okuliare aby som uvidel psa," druhý zase nevedel pochopiť, ako je možné, že toľko ľudí hneď nevidí pravdu: "Prečo nevidím muža? Ja som hneď uvidel psa!" A tak sa ľudia na Facebooku už po niekoľkýkrát rozdelili na dva tábory

Odporúčame