Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zomrel jedinečný Dano Heriban. Pripomeň si ho ako hosťa u Adely a Sajfu

  • Kava

Vyjadrujeme rodine a blízkym úprimnú sústrasť


Dnes Slovensko zasiahla šokujúca a veľmi smutná správa. Vo veku 43 rokov zomrel slovenský herec a hudobník Daniel Heriban. Podľa informácií TV JoJ tento skvelý umelec zomrel vo svojom dome vo Svätom Jure. Herec mal mať zdravotné komplikácie, pre ktoré bola k nemu privolaná záchranka. Sťažovať sa mal na bolesti chrbta. Deň predtým mal byť dokonca s bolesťami v nemocnici. Privolaní záchranári mu nedokázali pomôcť. U herca došlo k zástave srdca.

Dano Heriban bol hosťom aj u Adely a Sajfu. Pripomeň si to.

Dano Heriban  sa narodil 25. marca 1980 v Trnave. Po absolvovaní štúdia na Divadelnej fakulte Vysokej školy múzických umení (VŠMU) v Bratislave nastúpil 1. júla 2007 do Slovenského komorného divadla (SKD) v Martine. Od roku 2014 bol členom Činohry Slovenského národného divadla (SND) v Bratislave. Spolupracoval aj s divadlami Aréna, s Radošinským naivným divadlom, Divadlom GUnaGu, s Novou scénou, Mestským divadlom Žilina či s Bábkovým divadlom na Rázcestí (BDNR) v Banskej Byst

Dano získal za svoju tvorbu viacero ocenení - trikrát si prevzal divadelné ocenenie Dosky a v roku 2015 ocenenie OTO (Osobnosť televíznej obrazovky).

Odporúčame