Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najintímnejší klip kariéry? Majself v skladbe "Závislý" podčiarkuje hodnoty vzťahu

  • DC

Nielen na Valentína si treba dokazovať lásku, o tom vedia svoje aj raper Majself a jeho manželka Júlia, ktorí sú spolu už vyše 10 rokov. Nová skladba "Závislý" má však trochu iný valentínsky klip, ako by sme čakali.

Každým klipom nás samotný raper prekvapí niečím novým. Už z názvu skladby „ZÁVISLÝ“ sme mohli predpokladať, že pôjde o love song tematiku. No nejde o tradičný valentínsky song, ale o trocha jemne pikantnejší vizuál. Réžiu pre tento špecifický klip dal na starosti fotografovi Petrovi "P.graphy" Lašutovi , s ktorým už Julka predtým spolupracovala ohľadne intímnych snímok.

„Nielen skladba, ale aj samotný klip je podčiarknutím o čom vlastne ľudské vzťahy sú. Môžeme si dokazovať lásku aj materiálne, no nikdy to nebude dostačujúce, keď zo vzťahu vyprchá vášeň a iskra. Vzťah musí pulzovať ako ohnivá energia, ktorú musia obaja vo vzťahu stále rozdúchavať a nenechať vyhasnúť. Myslím, že v tomto klipe je dosť cítiť, že tá naša iskra je stále väčšia a väčšia, začo som nesmierne šťastný, že mám po boku takú ženu akou je moja Julka“, hovorí Majself.

Skladba vznikla ešte minulý rok popri albume „Romeo a Julia“, preto aj v tomto iskrivom klipe nesmela chýbať manželka rapera. Nádhernú lokalitu, ktorá dodáva intímnu atmosféru si režisér zvolil stodolu Pohanské, kde sa kedysi robievali eventy, no žiaľ v dôsledku pandémie zíva prázdnotou. Peter, ktorý finálne aj produkoval klip sa venuje dlhodobo pikantným snímkam a patrí medzi najlepších, ktorí vedia zachytiť erotiku umeleckých spôsobom. Jeho projekt Hotfolk zaznamenal úspech nielen u nás, ale aj v zahraničí, kde prepojil pikantné snímky s prvkami folklóru. Mix master tracku „ZÁVISLÝ“ riešil Fillipian a gitaru prednahral Tomi Popovič, celkovo samotný klip vznikol aj za podpory L.B.Servis.

Odporúčame